Bestil rejsen nu
Rejser

Om en måned kan det være for sent at bestille

in Rejser

Det kan godt være, at du synes, at sommerferien virker langt væk. Men faktisk kan det være for sent at bestille den om en måned.

I hvert fald hvis du gerne vil have et stort udvalg af destinationer og hoteller. For januar er absolut højsæson for bestilling af charterferier.

Så hvis du gerne vil have en ferie, hvor du bare skal slappe af på en strand med en drink i hånden, så er det nu, at du skal bestille. For ellers kan du risikere, at det hotel, som du har udset, pludselig er fuldt booket.

Men det kan jo også være, at det med charterferie og liggestole ikke tiltaler dig så meget. Måske skal der ske lidt mere i ferien.

Så er der heldigvis også masser af muligheder. For Danmark er fyldt med rejseselskaber, som har hver deres rejse-niche – altså særlige steder, hvor de sender deres gæster hen. Eller særlig måder, som de transporterer dem på.

Hvad enten du er til charterrejser eller specielle rejser, så kan du finde en masse rejseselskaber på hjemmesiden DanskeRejseselskaber.dk.

Men det kan jo også være, at du hellere vil stå for det hele selv. Det er helt sikkert også en mulighed – og ikke nødvendigvis særlig svært.

Der findes masser af flybillet- og hotel-søgesider (som du også kan finde via ovenstående hjemmeside), hvor du selv kan booke din rejse.

Du skal bare være opmærksom på, at det jo kræver lidt mere end at få et rejseselskab til at tage sig af det. Og du sparer ikke nødvendigvis noget. For rejseselskaberne har ofte nogle ret gode aftaler med flyselskaberne og hotellerne.